IniciAppL’Associació de Veïns Fibracolor presenta queixes respecte de la telefonia, incivisme i...

L’Associació de Veïns Fibracolor presenta queixes respecte de la telefonia, incivisme i circulació inadequada

La presidenta de l’Associació de Veïns Fibracolor, Carme Fernández, ha atès els micròfons de Ràdio Tordera explicant la situació actual del veïnat, posant de manifest diverses problemàtiques que afecten a una bona part dels més de 170 veïns. Un d’ells, el que es planteja amb més freqüència i sobretot a la zona de les cases més antigues, va relacionat amb l’estat de la xarxa telefònica i la connexió a Internet, ens ho explica la presidenta de l’Associació.

Tall de veu 1 Carme Fernández

També va posar de rellevància els actes d’incivisme per part de qui aprofita certs espais del barri per deixar-hi deixalles i trastos de forma inadequada.

Tall de veu 2 Carme Fernández

Al llarg de l’entrevista Carme Fernández també va explicar els problemes que es plantegen a arrel dels excessos de velocitat al Carrer Verge de Montserrat, de la mateixa manera que la controvèrsia relacionada amb l’accés de camions de grans dimensions que, tot i tenir prohibit el pas, segueixen transitant per l’únic carrer d’entrada al veïnat. Tot i així, s’ha mostrat optimista recolzant-se en les previsions d’instal·lació de càmeres de videovigilància que es plantegen a curt termini.

ÚLTIMES NOTÍCIES