IniciAppLes cambres de comerç de Catalunya inicien la campanya d’ajuts ‘Aixeca el...

Les cambres de comerç de Catalunya inicien la campanya d’ajuts ‘Aixeca el teu negoci’

Les Cambres de Comerç destinen 10 milions d’euros a la campanya ‘Aixeca, activa i accelera el teu negoci’ per ajudar empreses i autònoms a superar la crisi de la Covid-19. És la primera vegada que les 13 cambres treballaran en xarxa perquè tots els recursos arribin de manera unificada al territori.
El programa ofereix més de 50 serveis gratuïts que comencen per l’anàlisi personalitzada de la situació de cada empresa. La novetat és que, la ubicació territorial no serà un factor que resti potencial per rebre assessorament, formació, finançament, suport a l’emprenedoria, mediació, acompanyament, creació de canals en línia o altra tipus d’ajudes. Tal com ha explicat el president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, se sumen esforços.

campanya comerç 1

El programa distribuirà dos milions i mig d’euros d’ajudes directes que aporta la Generalitat, amb un objectiu que el conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, ha deixat ben clar.

campanya comerç 2

Unes 4 mil empreses es podran beneficiar dels fons Feder per a la digitalització però també es destinen recursos a microcrèdits, cursos per a emprenedors o reorientació de negocis.

ÚLTIMES NOTÍCIES