IniciAppEl torderenc Alejandro Sánchez debuta amb el primer equip del Girona

El torderenc Alejandro Sánchez debuta amb el primer equip del Girona

En una jornada amb regust agre-dolç del Girona FC, ahir el futbol torderenc va viure una de les notícies professionals destacades de l’any. El jugador torderenc, Alejandro Sánchez, va debutar a Segona Divisió A de futbol amb el primer equip del Girona. El torderenc, de només 19 anys, va entrar a la convocatòria del partit contra el Saragossa cridat pel tècnic gironí, per les faltes d’efectius a l’equip. Al minut 86’, i amb un còmode marcador de 0-2 a favor dels gironins, Sánchez va gaudir del seu debut a la divisió de plata de futbol al substituir Sylla, un dels jugadors del partit. En total va disputar fins a 8 minuts de partit, on va poder intervenir en alguna ocasió.

L’equip, però, va deixar perdre l’avantatge i va encaixar dos gols al minut afegit (92’ i 94’), deixant escapar 2 punts importants per la lluita de les primeres places. Malgrat aquest cru desenllaç per l’equip, el torderenc va marcar un registre històric al món del futbol del municipi; essent un dels jugadors torderencs més joves de la història en debutar a segona divisió.

Tot i que no ha pogut prestar declaracions, Sánchez ha assegurat que atendrà Ràdio Tordera en els propers dies per a fer una entrevista i balanç del debut. La podran escoltar al Show dels Esports.