IniciAppLa UFEC fa recollida d’adhesions per considerar l’esport com un servei essencial

La UFEC fa recollida d’adhesions per considerar l’esport com un servei essencial

Després de presentar el pla de rescat del sector esportiu, l’esport català posa en marxa una campanya per recollir adhesions de tota la ciutadania i aconseguir que sigui declarat com a servei essencial. Tal i com explica la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, l’esport incideix directament en la millora de la salut, en l’educació i la formació, en la inclusió social de col·lectius desfavorits, en la lluita per la integració social i la igualtat d’oportunitats, així com contra el racisme, la violència i el dopatge. Representen el 2,1% del PIB català. Amb més de 80 mil treballadors i treballadores i més de 40 mil voluntaris i l’esport és porta d’entrada important al món laboral per als joves.

Les entitats i clubs esportius del país fa mesos que treballen perquè la pràctica esportiva sigui segura. D’acord amb els protocols específics per modalitat i instal·lacions desenvolupats durant la represa, l’esport a Catalunya es desenvolupa amb limitacions d’aforament, amb control d’accessos i traçabilitat dels practicants, sota gestió de grups estables i en condicions de total higiene i desinfecció.

Per adherir-se al manifest per demanar que l’esport sigui essencial, podeu adreçar-vos a la web de la ufec. http://bit.ly/AdhesioEsportServeiEssencial

ÚLTIMES NOTÍCIES