IniciNoticiesPolítica EL REGIDOR D'URBANISME, ARSENI GARCIA, CONFIA QUE ABANS DE FINALITAZAR LA...

EL REGIDOR D’URBANISME, ARSENI GARCIA, CONFIA QUE ABANS DE FINALITAZAR LA LEGISLATURA ES PUGUIN ENGEGAR ELS PROJECTES DEL PONT DE FERRO I REMODELACIÓ DE LA PLAÇA CONCÒRDIA.

L’Ajuntament de Tordera adjudica les obres de la piscina coberta municipal, amb l’objectiu que estigui enllestida la primavera del 2007. Així ho assegura el regidor d’urbanisme, Arseni Garcia, què és avui el convidat a l’entrevista amb els polítics de cada dimecres. D’altra banda, el regidor convergent, confia que abans de finalitzar la legislatura, es puguin engegar la construcció del pont de ferro i la remodelació de la plaça de la concòrdia. L’escoltem en un fragment de l? entrevista.

En l’entrevista dels serveis informatius de Ràdio Tordera, el regidor d’urbanisme també parla sobre els plans parcials i de l’estat de les urbanitzacions. L’entrevista amb el regidor d’urbanisme, Arseni Garcia la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 i 7 tarda o diumenge desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES