IniciAppL’Escola d’adults Renaixença comença les classes en dos espais diferents com a...

L’Escola d’adults Renaixença comença les classes en dos espais diferents com a mesura de seguretat de la Covid-19

L’Escola d’adults Renaixença s’adapta a la nova  la situació sanitària.

L’oferta formativa de l’Escola d’adults inclourà, un any més, el curs de preparació a les proves d’accés de Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM), adreçat a totes aquelles persones que volen reprendre els seus estudis i ampliar el seu currículum acadèmic. Les classes del curs de preparació al CFGM van començar el 6 d’octubre passat. Per altra banda, se seguiran oferint els cursos d’alfabetització digital (nivell 1 i nivell 2), anglès inicial, curs de català escrit i llengua i cultura castellana. Tots aquests cursos iniciaran les classes a partir d’avui . La coordinadora de l’escola, Montse Planas parla d’una davallada de matriculació respecte anys anteriors.

escola adults 1

Des de l’Escola d’adults, d’acord amb la Regidoria d’Ensenyament i l’Institut Lluís Companys es treballa per poder dur a terme els cursos de manera presencial amb totes les mesures que garanteixin la seguretat dels alumnes. Montse Planas avança que les classes es duran a terme en dos espais diferents, l’aula de l’oficina de promoció econòmica i inserció laboral de l’Ajuntament i una aula annexa de l’Institut Lluís Companys.

escola adults 2

Els cursos es duran terme sempre i que la situació sanitària ho permeti i seguint les ràtios que corresponguin per curs.  Per a més informació sobre cursos,  podeu trucar al telèfon 93 764 25 60.

ÚLTIMES NOTÍCIES