IniciNoticiesPolítica EL PLE DE L'AJUNTAMENT DE TORDERA VA LLEGIR AHIR UN MANIFEST...

EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA VA LLEGIR AHIR UN MANIFEST DE REBUIG A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE. L’AJUNTAMENT PROGRAMA FINS AL 2 DE DESEMBRE DIVERSES ACTUACIONS SOBRE AQUEST ÀMBIT.

En motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, l’Ajuntament de Tordera ha programat diverses actuacions que es duran a terme fins al 2 de desembre.
Ahir, coincidint amb el ple municipal, l’alcalde de Tordera va llegir un manifest pel qual el consistori va mostrar el seu rebuig contra la violència de gènere. Escoltem un fragment del manifest.

A banda de l’aprovació del manifest, durant la setmana vinent es repartiran fulletons informatius, pins, cartells i pancartes amb l´objectiu que s’afavoreixi la sensibilització de la població respecte aquesta problemàtica. Per altra banda, Ràdio Tordera s’afegirà a la causa mitjançant la difusió de falques. Els actes finalitzaran el dia 2 de desembre amb un cine fòrum amb la projecció de la pel·lícula sobre aquesta temàtica Te doy mis ojos, al Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES