IniciNoticiesPolítica LA GENERALITAT DE CATALUNYA INVERTIRÀ MÉS DE 5 MILIONS D'EUROS A...

LA GENERALITAT DE CATALUNYA INVERTIRÀ MÉS DE 5 MILIONS D’EUROS A TORDERA EL 2006. ELS PROJECTES MÉS DESTACATS SÓN LA CONSTRUCCIÓ DE DOS NOUS CENTRES D’EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMARIA I LA CONSTRUCCIÓ D’HABITATGES SOCIALS A SANT JAUME. ELS PARTITS POLÍTICS LOCALS LAMENTEN L’ABSENCIA DE PROJECTES TANT IMPORTANTS COM L’AMBULATORI O L’AMPLIACIÓ DE LA DEPURADORA MUNICIPAL.

La Generalitat de Catalunya ha fet públic la propostes d’inversions per l’any 2006. A Tordera, l’administració catalana té previst invertir més de 5 milions d’euros en diversos projectes. L’actuació principal amb una inversió de 3 milions d’euros és la construcció d’habitatges socials a la zona de Sant Jaume. El govern català, també té previst la construcció del nou CEIP Ignasi Iglesias, al costat del nou pavelló i la construcció de l’escola de Sant Pere.
El regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya, Bernat Costas, valora positivament l’inversió de la generalitat, però troba a faltar equipament tant important com l’ambulatori o l’ampliació de la depuradora.

Per part del MAT, Jordi Perez, creu que la generalitat hauria de contemplar urgentment l’ampliació de la depuradora de Tordera, per fer front a l’arribada de nous habitants a la població.

Conxita Rodríguez, del PSC, fa un balanç positiu de la proposta de pressupost del Tripartit, però assegura que li hagués agradat que contemples actuacions com l’ambulatori.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, explica les inversions que preveu la generalitat per Tordera, pel 2006. Garcia avança novetats en la construcció de l’ambulatori i l’ampliació de la depuradora.

Per últim, el pressupost de la generalitat també fa referència a una inversió per resoldre petits detalls de la carretera de Tordera a Blanes, la Gi-600 remodelada aquest estiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES