IniciAppEl CPTordera i el CFTordera sumen els primers punts de la temporada

El CPTordera i el CFTordera sumen els primers punts de la temporada

El dissabte vespre al Parroquial es va donar inici al curs del Club Patí Tordera a l’OK Lliga Plata. L’enfrontament va començar amb un minut de silenci en record a la víctimes de la Covid-19. El Sant Cugat, candidat a posicionar-se a la part de dalt de la taula va obrir el marcador quan portàvem 4 minuts de joc. Els locals ràpidament van reaccionar gràcies a l’Albert Hernández. Poc abans del descans, novament els visitants es van posar per davant marxant amb l’1-2. A la represa, Xavier Serrallonga posava l’1-3, un resultat que semblava sentenciar el partit, però el Tordera no va baixar els braços i un minut més tard, Albert Ramos va fer el 2-3. Una ràpida reacció que no es va veure aturada i gràcies a una falta directa transformada per Pablo Torres el partit tornava a estar empatat 3-3. Al minut 12 Serrallonga va fer el 3-4 pel Sant Cugat. Quan faltaven 10 minuts pel final, el duel es va suspendre momentàniament per la tempesta que queia a Tordera i que va fer marxar el llum del parroquial. Un fet que li va servir als grocs i vermells per tornar amb més aire, i just disputar-se 30 segons, altre vegada Albert Ramos va segellar el 4-4 definitiu. Aquesta setmana el CPTordera viatjarà a la pista del Dominicos de Galicia.

El CFTordera va tancar el cap de setmana esportiu visitant el camp del Begur en aquesta segona jornada de la segona catalana. A la segona va la vençuda, els homes entrenat per en Pai van aconseguir la primera victòria (0-3) a la nova categoria en un partit marcat pel domini diferent de les dues parts.
Primera part molt competida: les intervencions defensives i de David Moreno han sigut essencials per mantenir el 0-1 inicial de Jose Manuel Martínez (15’). Segona part molt completa, més presència ofensiva gràcies a l’ajuda del mig, al 72 altre vegada Martinez va fer el 0-2. Malgrat alguna imprecisió ofensiva, la seguretat defensiva ha garantit la diferència de gols. Mame ha sentenciat al minut afegit amb el tercer dels torderencs.