IniciAppEl grup xou júnior del PA Tordera continuarà entrenant malgrat la suspensió...

El grup xou júnior del PA Tordera continuarà entrenant malgrat la suspensió del campionat d’Espanya

La covid-19 ha comportat diverses suspensions de campionats i esdeveniments esportius. Un d’ells i que també ha afectat directament a un dels equips del municipi és el Campionat d’Espanya de xous de Patinatge. Des del Patinatge Artístic Tordera ja van veure com a principis de març s’aplaçava l’activitat i actualment tampoc tenen massa clar que acabarà passant amb ell, si es suspendrà definitivament o bé si canviarà de data. Mentrestant l’equip xou júnior continua preparant-se com si a finals d’any tingues lloc aquesta cita. Ho explicava el president del club Juan Carlos Herrero.

Herrero entrenament xou 1

Herrero valorava l’esforç de les patinadores i l’equip tècnic per tirar endavant el projecte i no haver-se d’aturar massa.

Herrero entrenament xou 2

Per a la resta de categories les inscripcions segueixen obertes amb cita prèvia. Des del PA Tordera recomanen que per provar o informar-se es truqui al telèfon al 972 375 052 i també per correu electrònic a info@patordera.com. Els dies d’entrenaments són els dimarts, dimecres, divendres tarda i dissabte al matí.

ÚLTIMES NOTÍCIES