IniciAppLa Colla de Diables de Tordera es mostra optimista de cara al...

La Colla de Diables de Tordera es mostra optimista de cara al 2021 per seguir oferint els tradicionals espectacles de diables

Aquesta setmana a la Teranyina torna a posar l’atenció en l’àmbit cultural, un sector que segueix lluitant a contracorrent per adaptar-se a la nova normalitat i poder seguir oferint a la ciutadania tantes activitats i espectacles com siguin possible, però sempre mantenint les pertinents mesures de seguretat. Així  ho està fent la Colla de Diables de Tordera, una entitat que de moment ja ha ofert a nivell municipal i a porta oberta un espectacle de foc per la Fira del Ram al Prudenci Bertrana i que, sens dubte, va complir amb les millors expectatives. De cara al futur, l’entitat es mostra  molt positiva i amb ganes de començar a treballar en nous projectes, ens ho explica la cap de la Colla de Diables, Maribel Tarifa.

Tall de veu 1 Maribel. La Teranyina Colla de Diables Tordera

Reconeix que en aquest moment fan tants espectacles i activitats com poden i se’ls permet, ja que afortunadament, no presenten massa complicacions a l’hora d’adaptar-se per seguir les mesures de seguretat adequades, principalment a raó de la seva organització pel que fa material i logística.

Tall de veu 2 Maribel. La Teranyina Colla de Diables Tordera

L’entitat també afirma que s’ha consolidat la colla infantil.

ÚLTIMES NOTÍCIES