IniciAppEl CFTordera perd en el seu debut a la segona catalana contra...

El CFTordera perd en el seu debut a la segona catalana contra el Guíxols

Aquest passat dissabte el primer equip del Club Futbol Tordera va fer el seu debut aquesta temporada a la segona catalana de manera oficial. Després de tants mesos aturats, els grocs i vermells van rebre al Guíxols, un rival que està cridat a posicionar-se a la zona alta de la classificació. L’enfrontament va estar marcat per l’ordre posicional que els visitants van saber aplicar durant bona part del partit. Ja al minut 27, amb la substitució de Mancheño per molèsties, els locals van haver-se de reestructurar. Tres minuts abans, Aleix Montero va posar el primer gol al marcador amb un xut llunyà imparable des de la frontal. A la segona part Bilal Hamzaqui va tancar l’electrònic amb el 0-2 definitiu pels de Sant Feliu. Alan Murcia locutor de les retransmissions del futbol explicava com havia anat el partit.

Per aquest partit, el CFTordera va aplicar el protocol de disputar el duel a porta tancada i només van poder entrar al municipal d’esports membres de la junta directiva, entrenadors de l’entitat i membres dels mitjans de comunicació. Un fet que va provocar imatges de públic repartit a diferents parts dels exteriors de la instal·lació. Els homes de Josep Matas Pai jugaran la propera jornada diumenge a les 16:00h al camp del Begur.