IniciAppLa biblioteca ens porta demà a Hortsavinyà

La biblioteca ens porta demà a Hortsavinyà

La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona s’uneix a la celebració de la Setmana de la Natura que se celebra des d’aquest dissabte 3 d’octubre, fins al diumenge 11 d’octubre, amb un centenar d’actes gratuïts, sota el lema “Conservar la natura és conservar la nostra salut”. La Setmana de la Natura està promoguda per la Xarxa de Conservació de la Natura amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Obra Social la Caixa.

La biblioteca de Tordera ens convida demà a una sortida a Hortsavinyà. A càrrec de l’Escola de Natura el Corredor porta per títol “El Montnegre de llevant amb mirades diferents” i es farà una passejada de descoberta d’Hortsavinyà, tot seguint les passes de bosquerols, científics i escriptors. Ens parlava de la sortida la directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

silvia sortida hortsavinyà

Us podeu apuntar a la mateixa biblioteca. Aquí serà el punt de sortida a les 9:00h, la ruta serà apta per a tots els públics amb una durada aproximada de 4 hores. Totes les propostes de la Setmana de la Natura tenen com a objectiu el reconeixement dels espais naturals com a indrets singulars per al benestar i la salut de la ciutadania, un dels eixos de treball de la Xarxa de Parcs Naturals. Les activitats previstes són gratuïtes, però cal inscripció prèvia ja que les places són limitades i en tots els casos se seguirà el Protocol de mesures que imposa la situació motivada per la COVID-19.

ÚLTIMES NOTÍCIES