IniciAppEl ple aprova una nova modificació de crèdit

El ple aprova una nova modificació de crèdit

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Tordera ha aprovat una nova modificació de crèdit de 260.000€ amb la voluntat de fer front les despeses de la COVID-19 i el danys causats pel temporal Glòria.

Un 78% de la modificació ha de destinar-se a cobrir les despeses causades per la pandèmia, especialment per reforçar la neteja a les escoles i per fer front a les indemnitzacions de danys i perjudicis a empreses que tenien contractes amb l’ajuntament i que van haver de ser anul·lats per la inactivitat. El 13% de la modificació de crèdit ha d’anar dirigit a l’arranjament de la Riera de Sant Pere de Riu, que va ser malmesa pel temporal Glòria, el Consell Comarcal del Maresme es farà càrrec del 80% del cost d’aquesta obra. I per últim el 9% restant ha d’anar dirigit a la despesa de la gestió corrent del pressupost, especialment a l’increment de la partida de manteniment de les càmeres de seguretat.  Escoltem la regidora d’Hisenda, la socialista Jenifer Jansa.

psc credit

El primer en votar va ser el regidor de la CUP, Oriol Serra, qui no es mostrava d’acord amb com havia estat presentada la modificació de crèdit i per tant votava en contra.

CUP credit

Des de +Tordera, Xavier Pla, es mostrava d’acord amb la proposta del govern.

+Tordera credit

Per la seva banda Ciutadans Tordera es mostrava contrari a la modificació de crèdit i des del partit consideraven que hi ha altres propostes per destinar part del pressupost que no es tenen en compte. Escoltem la portaveu de la formació, Miriam Rocabruna.

cs credit

Per part d’En Comú Podem Tordera, Salvador Giralt va voler ser breu i votava en contra perquè, com ja va expressar en la darrera modificació de crèdit, creia que la modificació “no dona resposta a les necessitats reals” del poble.

ECP credit

Des d’ERC Tordera, Gent de Tordera i Jovent Republicà, votaven en contra i recordaven que no se’ls ha incorporat les propostes que es van fer en aquesta modificació.

ERC credit

 Per part del govern, des de Junts per Tordera van voler aclarir que les obres a la Riera de Sant Pere de Riu són una proposta del Consell Comarcal del Maresme, escoltem l’alcalde de Tordera Joan Carles García.

JXT credit

La modificació de crèdit va ser aprovada amb 9 vots a favor i 8 en contra.

ÚLTIMES NOTÍCIES