Surt a la llum el videoclip enregistrat a l’Escola la Roureda del cantant Nelly Elson


Prop de 10.000 visualitzacions a Youtube i 50.000 descarregues a spotify. Aquest són els registres del videoclip del cantant cubà Nelly Elson que va enregistrar a l’Escola la Roureda de Tordera i que ha sortit a la llum fa pocs dies.

El cantant, polifacètic durant tota la seva carrera musical, ha escollit aquesta escola del municipi per la proximitat.

Tot i la llarga trajectòria del cantant, és el primer cop que l’equip del Nelly Elson enregistren a un centre escolar. Aquesta proposta va ser autoritzada per part de l’Ajuntament de Tordera i de la direcció de l’escola La Roureda. El títol de la cançó és “Mátame” i és de l’estil de reggeaton. L’Agustí Benjamín, de l’equip tècnic del grup, ens avança la història que s’explicarà en aquest videoclip.

nelly elson canço 1

Prop d’una quinzena de nens i nenes de l’escola la Roureda apareixen en aquesta gravació. La cançó està disponible a totes les plataformes digitals i es pot seguir l’actualitat del cantant a Instagram: @nellyelson_oficial.