IniciNoticiesCultura LA NOVA ROTONDA DE CAN BARTOLÍ I LA CELEBRACIÓ DEL VINTÈ...

LA NOVA ROTONDA DE CAN BARTOLÍ I LA CELEBRACIÓ DEL VINTÈ ANIVERSARI DE LA COLLA SARDANISTA ANTAVIANA CENTREN EL DESÈ NÚMERO DE LA REVISTA MUNICIPAL “EL PONT DE FERRO”.

El desè número de la revista municipal “El pont de ferro” s’està repartint aquests dies per les cases de Tordera. El reportatge d’aquesta edició està dedicat a la cruïlla de Can Bertolí i a les obres que s’han realitzat recentment. Les pàgines de la revista també inclouen un article sobre la colla sardanista Antaviana que recentment ha celebrat el seu vintè aniversari. El director de la revista, Albert Sabater, explica l’evolució de la revista durant aquests 10 números.

L’últim número del Pont de Ferro també inclou una entrevista amb el torderenc Sergi Fontseca, agent rural de Medi Ambient a la comarca de la Selva i un dels bombers voluntaris del Parc de Bombers de Tordera. El casal d’estiu municipal, el darrer capítol que la secció “La veu del poble” dedica al carrer doctor Trueta i l’apartat de restauració són alguns dels temes que tracta “El pont de ferro” en aquesta desena edició.

ÚLTIMES NOTÍCIES