EL RECITAL D’HAVANERES, LA PRESENTACIÓ DELS CANDIDATS I CANDIDATES A HEREU I PUBILLA DE TORDERA I EL SORTEIG DE L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE, ENCETEN AVUI LA SETMANA CENTRAL DE LA FESTA MAJOR.


La setmana central de la Festa Major comença avui amb el tradicional recital d’havaneres. Enguany anirà a càrrec del grup Morralla, un conjunt format l’any 2002 que destaca per la combinació de les havaneres més arrelades amb les més actuals, sense deixar de banda l’essència tradicional que les caracteritza. Algunes de les havaneres que interpretaran aquesta nit a la plaça de l’Església estan recollides en el seu últim treball, anomenat “Morralla a dojo”. El tradicional recital d’havaneres començarà a les deu del vespre a la plaça de l’Església.
A la mitja part, la Comissió de Festes repartirà rom cremat per a tots els assistents i seguidament es procedirà a la presentació de les candidates i candidats a pubilla i hereu de Tordera 2005. La presentació anirà a càrrec de la pubilla i l’hereu de Tordera 2004, l’Anna Dalmau i l’Eloi Andaluz, i servirà per conèixer més personalment els candidats. La regidora de cultura, M. Àngels Cayró, explica els sistemes de votació dels candidats a hereu i pubilla de Tordera 2005.

D’altra banda, l’Associació de Comerciants de Tordera Centre també participa de les activitats d’aquesta nit a la plaça de l’Església. A 2/4 de 10 de la nit, just abans de l’inici del recital d’havaneres, es realitzarà el sorteig de la campanya de Festa Major. La dinamitzadora comercial, Gemma Garcia, explica com es desenvoluparà el sorteig.

Entre els premis de la campanya destaquen les entrades per la programació estable del teatre Clavé, lots de vi i cava, un televisor, un home-cinema i una càmara digital. La campanya de festa major per promocionar el comerç local s’engloba dins les campanyes d’estiu promogudes per l’Associació de Comerciants de Tordera centre. Ràdio Tordera oferirà avui en directe la retransmissió del sorteig de l’associació de comerciants i seguidament el recital d’havaneres amb el grup Morralla.