L’equip d’esports de Ràdio Tordera inicia avui un nou curs esportiu carregat d’incerteses


Avui dilluns 14 de setembre també es dona el tret de sortida a un nou curs esportiu a Ràdio Tordera. Amb diversos temes sobre la taula com el possible reinici de les lligues, la tornada als entrenaments o les mesures de seguretat a les instal·lacions esportives municipals, des de l’equip d’esports, han preparat una temporada “normal”. El Show dels Esports, el programa esportiu diari, recuperarà el format de seguiment de l’actualitat dels clubs del municipi conjuntament la participació de diversos col·laboradors que han renovat i que aportaran noves seccions i apartats de dilluns a divendres de 20 a 21h. En Joan Martín, cap d’esports i presentador del programa ens detallava la preparació que han anat fent durant aquestes darreres setmanes.

Martin inici esports 1

Un dels altres plats forts de la programació del cap de setmana són les retransmissions esportives. En Joan Martin comentava que també han previst un pla “habitual” per aquest tipus de producció i que estan en contacte permanent amb clubs i fins i tot federacions per complir amb les condicions de seguretat que puguin demanar.

Martin inici esports 2

Es continuaran seguint amb retransmissió els primers equips del futbol, bàsquet, hoquei patins i l’Athletic Club Tordera Parc.