IniciNoticiesCulturaTordera farà demà la commemoració de la diada.

Tordera farà demà la commemoració de la diada.

Tordera celebrarà les activitats en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya demà 11 de setembre a la plaça Lluís Companys. D’acord amb la Nostra Dansa, entitat coorganitzadora de l’acte, s’ha establert que es pugui dur a terme amb totes les mesures de seguretat que s’estableixin amb aquest tipus d’esdeveniments.

L’aforament a la plaça estarà limitat, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic i serà obligatori l’ús de la mascareta durant tot l’acte.  Les activitats en commemoració de la Diada començaran a les 11h del matí amb un concert de sardanes a càrrec de la Cobla Principal de Banyoles. Seguidament a les 12h, tindrà lloc l’ofrena floral per part de les entitats. Aquest any, a fi d’evitar aglomeracions i cues, és molt important que ens confirmi la vostra assistència a l’ofrena al correu electrònic alcaldia@tordera.cat. Per tancar l’acte institucional, l’alcalde farà el parlament en motiu de la Diada i es donarà pas al cant dels Segadors.

Tanmateix us comuniquem també que la commemoració de l’11 de Setembre es podrà suspendre en cas que la situació sanitària al municipi ho requereixi o ho dictaminin les autoritats sanitàries.

ÚLTIMES NOTÍCIES