Tordera farà demà la commemoració de la diada.


Tordera celebrarà les activitats en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya demà 11 de setembre a la plaça Lluís Companys. D’acord amb la Nostra Dansa, entitat coorganitzadora de l’acte, s’ha establert que es pugui dur a terme amb totes les mesures de seguretat que s’estableixin amb aquest tipus d’esdeveniments.

L’aforament a la plaça estarà limitat, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic i serà obligatori l’ús de la mascareta durant tot l’acte.  Les activitats en commemoració de la Diada començaran a les 11h del matí amb un concert de sardanes a càrrec de la Cobla Principal de Banyoles. Seguidament a les 12h, tindrà lloc l’ofrena floral per part de les entitats. Aquest any, a fi d’evitar aglomeracions i cues, és molt important que ens confirmi la vostra assistència a l’ofrena al correu electrònic alcaldia@tordera.cat. Per tancar l’acte institucional, l’alcalde farà el parlament en motiu de la Diada i es donarà pas al cant dels Segadors.

Tanmateix us comuniquem també que la commemoració de l’11 de Setembre es podrà suspendre en cas que la situació sanitària al municipi ho requereixi o ho dictaminin les autoritats sanitàries.