IniciAppEls serveis informatius es renoven per la nova temporada de ràdio 2020-2021

Els serveis informatius es renoven per la nova temporada de ràdio 2020-2021

Ràdio Tordera estrena la nova programació de Tardor 2020-2021. Els serveis informatius de Ràdio Tordera seguiran sent el referent informatiu del poble amb butlletins a cada hora i Informatius centrals a les 10h i a les 19h. Hi trobareu espais com l’entrevista i la tertúlia dels polítics, l’Agenda, la Teranyina, Fem empresa, les Efemèrides, l’Agenda cultural i com sempre el Tordera en Directe. Ho explica el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.

ALBERT INFOS 20 21

Com explicava Sabater, els canvis més importants arriben amb l’aposta per les xarxes socials i el format en vídeo. Les Videonotícies que han tingut bona rebuda durant l’estiu, es mantindran regularment els dimarts, dijous, divendres i cap de setmana tot i que se’n penjaran més si l’actualitat del poble ho reclama. Les podreu trobar a Youtube, Instagram, Facebook i Twitter. També es penjarà al Youtube l’Entrevista als polítics cada dimecres. D’altra banda, ocasionalment es retransmetrà la tertúlia als polítics de Ràdio Tordera. Tot això acompanyat per les notícies penjades a radiotordera.cat i l’aplicació per telèfons mòbils.

Seguiu als perfils de Ràdio Tordera a Youtube, Instagram, Facebook i Twitter per poder seguir tots els continguts fora de la 107.1fm.

ÚLTIMES NOTÍCIES