IniciNoticiesTordera rebrà 1,18 milions d’euros per projectes com la ronda de circumval·lació

Tordera rebrà 1,18 milions d’euros per projectes com la ronda de circumval·lació

La Diputació de Barcelona ha publicat el Pla de concertació de Governs Locals 2020-2023, unes ajudes que s’atorguen a diferents municipis de la demarcació per subvencionar projectes locals.

Tordera rebrà 1.180.000€ d’inversió d’aquest programa quadriennal que té l’objectiu de col·laborar amb els governs locals a través de la cooperació econòmica planificada, que compta amb un seguiment avaluatiu i periòdic dels projectes. 

La quantia econòmica que correspon a Tordera es destinarà en diferents projectes. Per una banda, el consistori invertirà econòmicament en la recuperació de la part urbanística propera al Riu Tordera, que va quedar destrossada durant el temporal Glòria. Per altra banda,  també es tirarà endavant el finançament del projecte de la ronda de circumval·lació. Explica com es troba aquesta històrica proposta, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

subvencio programa xarxa 1

Per altra banda, també es destina una part al projecte d’obertura i habilitació de l’antic hospital de pobres de Tordera. Joan Carles Garcia detalla alguns dels altres projectes també inclosos en aquestes ajudes.

subvencio programa xarxa 2

El programa xarxa de la Diputació de Barcelona concedeix les subvencions segons paràmetres quantitatius de cada població.

ÚLTIMES NOTÍCIES