IniciNoticiesLa concessió de microcrèdits per a les empreses de Tordera segueix endavant

La concessió de microcrèdits per a les empreses de Tordera segueix endavant

El ple d’agost de l’ajuntament va aprovar una modificació del pressupost que ha de permetre la concessió de microcrèdits a empreses torderenques en motiu de la crisi de COVID-19

Des del PSC, la regidora d’Hisenda, Jennifer Jansa, defensava que la modificació de les partides es fa en motiu de poder cedir aquests microcrèdits a cost 0% d’interès.

microcredits psc

Per part de la CUP, es va donar suport a la modificació a favor  de la preparació tècnica i comptable de la campanya. Oriol Serra estenia la mà a col·laborar amb el govern per a la preparació dels microcrèdits i hi votava favorablement, a l’espera de quines en siguin les bases.

microcrèdits cup

Més Tordera també votava favorablement argumentant que és necessari ajudar al comerç a superar la crisi. Escoltem al regidor Xavier Pla.

microcrèdits +tordera

Ciutadans es va abstenir per falta d’informació a la proposta. Escoltem la regidora Miriam Rocabruna.

microcrèdits cs

En una línia similar, En Comú Podem Tordera presentava l’abstenció. Tot i que valoren positivament el fet de facilitar el projecte de microcrèdits, critiquen la manca de concreció. Ho explica el regidor Salvador Giralt.

microcrèdits ecp

ERC+Gent de Tordera+ Jovent Republicà assegura que a molts comerços no els ha arribat la informació, tot i que el govern diu que ja s’hi ha parlat. Marta Paset defensava l’abstenció.

microcrèdits erc

Per part de Junts per Tordera, recorden que és una modificació necessària d’acord amb les necessitats que deixa la pandèmia. Així mateix, l’alcalde de Tordera defensa que “és una campanya que ha d’arribar a tothom” . Escoltem a Joan Carles Garcia.

microcrèdits junts

Finalment, es va aprovar per 15 vots a favor i 2 abstencions. És així com la proposta de la campanya de microcrèdits segueix endavant i podrà ser finançada per part del pressupost municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES