IniciAppProp de 5.300 persones passen pel Parc Prudenci Bertrana pel Festival de...

Prop de 5.300 persones passen pel Parc Prudenci Bertrana pel Festival de Festa Major

Punt i final al Festival de Festa Major de Tordera. La proposta cultural que ha substituït la tradicional festa major, rep un bon balanç per part de l’organització.

La crisi del coronavirus no ha aturat l’activitat cultural del poble durant les jornades de celebració de Sant Bartomeu i els dies que l’envolten. El control total, la confiança en l’organització i el respecte cap a les mesures de seguretat han estat els factors claus per al balanç positiu de l’activitat, segons ha dit el regidor de festes Pau Megias.

balanç festa megias 1

Més de 5300 persones han gaudit de les activitats del festival. Les activitats amb més participació, segons l’organització, ha estat el concert de la Suu, seguit del monòleg d’en Peyu amb 500 visitants. L’espectacle de foc va aplegar més de 350 persones en l’espai obert del Prudenci. Els concerts de la Montgrins i la Rosaleda, a la tarda, han reunit més de 300 cadascun. Pau Megias es troba satisfet de la participació i respecte que hi ha hagut.

balanç festa megias 2

Les entrades i sortides han estat un del punts en què l’equip de seguretat ha hagut d’actuar més, per controlar la separació. Per la resta, satisfacció.

balanç festa megias 3

El regidor ha manifestat la voluntat de potenciar l’activitat cultural durant l’any.

ÚLTIMES NOTÍCIES