IniciAppLa votació dels pressupostos participats es podran reprendre aquest setembre

La votació dels pressupostos participats es podran reprendre aquest setembre

L’Ajuntament de Tordera prepara la represa dels pressupostos participats aquest proper setembre. De fet, durant aquest proper mes es vol continuar la fase de votació de les propostes presentades en l’anterior edició que va quedar interrompuda pel coronavirus.

El procés va quedar interromput per les destrosses del Temporal Glòria, també. Malgrat que la primera intenció era obrir el període de votacions dels projectes per la Fira del Ram, es va haver de posposar per la posterior irrupció del coronavirus. El primer tinent d’alcalde, Rafa Delgado, assegura que abans que acabi l’any es vol tirar endavant els projectes que queden.

pressupostos participats 1

Després d’això, l’equip tècnic de l’ajuntament va fer la valoració de les propostes i va validar aquelles que són viables logística i econòmicament. Per tant, totes aquestes propostes es podran votar durant el mes de setembre. Ho explica el regidor Delgado.

pressupostos participats 2

Així doncs, en breu s’anunciarà la nova data de votacions de les propostes finals, que es durà a terme de forma digital.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES