IniciAppEl Club Esportiu Tordera cancel·la tots els seus actes esportius

El Club Esportiu Tordera cancel·la tots els seus actes esportius

El Club Esportiu Tordera, entitat que organitza en col·laboració amb l’Ajuntament de Tordera la tradicional cursa de bicis de la festa major, va proclamar la cancel·lació d’aquesta a finals de juny per tal d’evitar que la cursa popular propagués el virus.

La cursa de bicicletes que tant caracteritza la Festa Major del municipi, acostuma a reunir aglomeracions ja que el recorregut d’aquesta ocupa una zona transitada, de fet, el punt de sortida per a qualsevol de les categories que conformen l’acte esportiu és la cantonada Dr.Trueta del Camí Ral, ubicada al nucli urbà.

A aquestes alçades, partint de la base que la darrera edició de la cursa popular va tenir lloc el 18 d’agost de 2019, l’acte d’enguany ja s’hauria realitzat.

Tot i això, aquest no ha estat l’únic esdeveniment que s’ha vist condicionat pel coronavirus, la Marxa nocturna “Les Bruixes” i la “Tordera Trail Race”, també han sigut anul·lats i per tant, han sigut suprimits del repertori d’actes que ofereix el Club Esportiu municipal al llarg de l’estiu.

Albert Prats, president de l’entitat, ens explica quins motius van decantar la balança a decretar la suspensió de totes les activitats esportives torderenques.

Albert Prats 1

Per altra banda, Prats, en declaracions a Ràdio Tordera, ens explica el canvi que hagués patit el transcurs i l’ambient de l’acte festiu en cas que aquest que s’hagués realitzat.

Albert Prats 2

L’entitat va manifestar que té molt clar que en aquesta situació, convé deixar a un costat els actes que organitzen per tal d’evitar qualsevol contagi que pugui tenir lloc en un esdeveniment del Club Esportiu Tordera.

Prats, aprofundeix sobre el rol que haguessin adoptat els diversos actes esportius en cas que la situació hagués estat antagònica.

Albert Prats 3

Finalment, l’associació sense ànim de lucre, recalca que continuaran a disposició de l’ajuntament.

ÚLTIMES NOTÍCIES