LA GENERALITAT DE CATALUNYA DESTINA 3 BOMBERS A TORDERA PER REFORÇAR LA PREVENCIÓ D’INCENDIS FORESTALS, DINS EL TERME MUNICIPAL.


El dispositiu contra els incendis al terme municipal de Tordera, està en ple funcionament. Bombers i agents forestals treballen intensament en la vigilància i prevenció d’incendis en el nostres boscos. En aquest sentit, l’agent forestal, Sergi Fonseca, ha recordat la tasca que realitzen per prevenir els incendis, a Tordera.

La generalitat de Catalunya, ha destinat aquest any 3 bombers a Tordera, per garantir la prevenció d’incendis dins tot el terme municipal. Sergi Fonseca, assegura que aquest reforç permetrà una millor eficàcia en cas d’incendi.

Els bombers i agents forestals, confien que aquest estiu no es repeteixin els importants incendis que van afectar Tordera l’any 2003.