IniciAppCap de setmana farcit d’activitats culturals pel Festival de Festa Major

Cap de setmana farcit d’activitats culturals pel Festival de Festa Major

Aquest cap de setmana es viurà de ple la festivitat més gran de Tordera. El Festival de Festa Major de Tordera ens proposa un cap de setmana cultural amb diferents activitats regides per les estrictes mesures higièniques i de seguretat.

Demà dissabte matins familiars amb dos actes: a les 11:00h del matí, “Contes encaixonats” a càrrec de la companyia “Deparranda”. Una hora més tard, espectacle de màgia amb “Struc”.

A la tarda, el Fòrum pel Teatre i la Cultura ens porta una doble representació teatral: “El préstec” i la posada en escena del capítol “tinc temps” de la mítica sèrie televisiva “Plats Bruts”. Serà una jornada on els escenaris seran els protagonistes. A partir de les 20:00h, monòlegs a càrrec d’en Magí, Charlie Pee, Tomàs Fuentes i Enzo Vizcaíno. Humor assegurat a l’espectacle, tal com assegura el regidor de festes, Pau Megias.

festa major dissabte 1

Així doncs, tal com ha comentat el regidor, dissabte finalitzarà amb el concert de Sey Sisters.

Diumenge donarà el tret de sortida a la jornada el mercat dominical del matí. A les 17:30h d ela tarda, concert de jazz a càrrec de David Montero quartet, un grup del Casal de Joves. Al vespre, la torderenca Marion Harper torna a casa per oferir un concert a partir de les 20:00h. Com és habitual el dia 23 d’agost, a les 23:30h el pregó de festes que serà retransmès en directe per Ràdio Tordera. Posteriorment, concert amb el grup K-liu. El regidor de festes, Pau Megias, detalla aquestes activitats.

festa major diumenge 2

Tots els actes se celebren al Parc Prudenci Bertrana, si no s’especifica el contrari, amb obertura de portes mitja hora abans de l’inici de l’espectacle.

ÚLTIMES NOTÍCIES