IniciAppAvui comença el Festival de Festa Major de Tordera

Avui comença el Festival de Festa Major de Tordera

Avui comença el Festival de Festa Major de Tordera 2020, l’edició adaptada de la celebració d’aquest any provocada pel coronavirus.

L’edició d’enguany està marcada tenint en compte totes les mesures de sanitat que requereix la nova normalitat creada per la Covid-19 i amb l’objectiu d’oferir la possibilitat de seguir donant oportunitats al món cultural i associatiu amb l’organització d’esdeveniments a l’aire lliure.

Els actes es divideixen en dos grans grups. Per una banda, hi ha les activitats dels “Matins Familiars”. Es tracta de propostes destinades a les activitats per als menors i famílies en horaris matinals. Per altra banda, també hi ha les “vetllades culturals”, majoritàriament de cares a la tarda. Ho detalla el regidor de festes, Pau Megias.

inici festa major

Aquest matí a les 11:00h, activitats familiars amb Circus Show. Una hora més tard, La tresca i la Verdesca amb Zum. A la tarda, sessió de playback a càrrec del grup armonia, una conferència del cercle d’història de Tordera. A la nit, a les 22:00h, havaneres a càrrec del grup Peix Fregit. Posteriorment, un espectacle de foc a càrrec de la colla de diables de Tordera.

Els actes de la Festa Major se celebraran, gairebé en la seva totalitat, al parc Prudenci Bertrana, un espai que permet respectar totes les condicions recomanades per viure aquests tipus d’esdeveniments, que seran totalment gratuïts.

ÚLTIMES NOTÍCIES