IniciAppPere Cot modifica l’horari i l’espectacle del festival de festa major

Pere Cot modifica l’horari i l’espectacle del festival de festa major

L’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot ha hagut de fer un canvi d’última hora en la seva participació en el Festival de Festa Major d’enguany. Aquest canvi ve donat degut a les recomanacions que l’entitat va rebre des de l’Associació de Professionals de la Dansa i la Generalitat de Catalunya per tal d’evitar nous contagis de Covid-19. La presidenta de Pere Cot, Glòria Prunera ho explica.

Pere Cot 1

Per aquest motiu l’entitat ha hagut de modificar la seva actuació aquest proper divendres reduint la durada i minimitzant el numero de persones que hi participen. La presidenta de Pere Cot explica com serà l’espectacle que oferirà l’entitat.

Pere Cot 2

La pandèmia ha afectat de forma directa a l’associació que va haver d’anul·lar al mes de març el seu musical degut al confinament. Escoltem a Glòria Prunera.

Pere Cot 3

La representació es durà a terme divendres a les 23:30h al Parc Prudenci Bertrana. La intenció de l’entitat es poder realitzar el musical en el mateix format que estava previst, però si la situació sanitària no ha millorat hauran d’adaptar el musical a les mesures sanitàries necessàries en el moment de la seva realització.

ÚLTIMES NOTÍCIES