IniciAppJoan Borrell serà el pregoner del Festival de Festa Major 2020

Joan Borrell serà el pregoner del Festival de Festa Major 2020

L’Ajuntament de Tordera ha desvetllat qui serà el pregoner del Festival de Festa Major 2020. En un any on les destrosses mediambientals també han sigut protagonistes, el biòleg torderenc Joan Borrell serà el pregoner d’enguany.

Els canvis a l’entorn mediambiental, les torderades recents i el Temporal Glòria de principis d’any, han motivat aquesta decisió anunciada fa poques hores. Borrell explica en declaracions a Ràdio Tordera com ha rebut la notícia.

pregoner festa major 1

Amb una àmplia experiència en projectes de recuperació ambiental d’arreu de Catalunya, coneixedor del territori torderenc i en especial de la conca de la Tordera, en Joan Borrell ens donarà a conèixer un altre aspecte del terme municipal de tordera i ens descobrirà quines variacions directes tenim actualment amb el canvi climàtic entre d’altres temes relacions amb el medi ambient. Borrell detalla de què parlarà al pregó.

pregoner festa major 2

Segons confirma  el consistori torderenc, aquest acte tradicional que es viu sempre dins de la programació de la festa major també tindrà diverses modificacions. El regidor de festes, Pau Megias, assegura que Borrell és mereixedor del pregó d’enguany per “prendre consciència” dels canvis ambientals.

pregoner festa major 3

La data es manté com a vigília del 24 d’agost (Sant Bartomeu) però d’una forma gairebé inèdita, no es farà al balcó de l’ajuntament. Enb aquesta edició, i per culpa de la crisi de al COVID-19, passarà a celebrar-se a l’escenari del Parc Prudenci Bertrana dins del marc del Festival Sant Bartomeu al Bertrana. Per aquesta ocasió, tindrà lloc diumenge 23 a les 23:30h

El pregó 2020 es podrà seguir en directe a través de Ràdio Tordera, al Youtube i a la 107.1FM.

ÚLTIMES NOTÍCIES