IniciAppLes agències de viatges de Tordera reben un descens important de les...

Les agències de viatges de Tordera reben un descens important de les demandes durant aquest estiu

Les agències de viatges han estat un dels grans sectors damnificats per la crisi sociosanitària de la COVID-19. Les agències de Tordera han rebut, segons asseguren, la cancel·lació de molts viatges.

La situació es va agreujar, sobretot, durant els mesos de confinament. Molts dels clients van decidir anul·lar les previsions davant el confinament en què es trobaven. Durant l’agost, però, sembla que la situació s’està estabilitzant malgrat que en una previsió gairebé imperceptible: la majoria de viatges que es demanen són en un curt termini, en previsió de poc dies cap endavant i no fent reserves amb antelació, com s’ha fet tradicionalment.

La “por”, segons afirma la Trini Paz, de “Viatges Bellavista”, és la causant del balanç negatiu d’aquest estiu.

balanç agencia viatges 1

Així doncs, el coronavirus ha anul·lat gairebé el 100% de les reserves que hi havia durant el mes de gener, en què Paz augurava un estiu d’èxit. Així mateix, critica que des dels òrgans competents, com els governs nacional i central, “no s’ha ajudat gens”.

balanç agencia viatges 2

De fet, s’ofereix unes ajudes pel turisme que Paz critica que són “extremadament” burocràtiques i amb “molt de papers”. 

Per la seva banda, en Jordi Camps de l’agència “Calaix de Viatges” de Tordera, especialitzada en internacionalitzar viatges, coincideix en un descens total de les demandes.

balanç agencia viatges 3

Segons assegura Camps, la temporada l’està salvant “el turisme català”, en què la gent organitza viatges en l’àmbit nacional. Tot i això, aquests viatges no són suficients per “recuperar-se”. Una situació que es preveu que s’agreugi durant aquest setembre però que confien que, de cares a l’any vinent pugui millorar.

ÚLTIMES NOTÍCIES