IniciAppOcupació i formació organitza cursos per donar suport a les persones sense...

Ocupació i formació organitza cursos per donar suport a les persones sense feina

L’Ajuntament de Tordera organitza uns cursos gratuïts per fomentar la formació entre els torderencs i torderenques. És una iniciativa que impulsa el departament d’ocupació i que atén a les persones registrades a la borsa de treball.

La crisi sociosanitària ha causat un augment de l’atur durant els mesos de confinament que han deixat molta gent sense lloc de treball. És per això que, des de fa anys, des del consistori s’engeguen cursos formatius per a les persones desocupades. A més, el coronavirus ha  imposat l’ús de l’administració telemàtica, una eina que no tothom sap fer servir. El regidor d’ocupació i formació, Rafa Delgado, explica quines formacions s’han preparat.

cursos ocupacio 1

L’atur a Tordera se situa aquest mes de juliol al 19,55%, un augment considerable derivat de la crisi sanitària. Els programes de formació han de servir per donar un suport a les persones que estan passant una època d’incertesa laboral. Els cursos, totalment gratuïts, van destinats a persones que estan registrades a la borsa de treball.  Les formacions es duen a terme segons les necessitats que es presenten al mercat. Ho explica el regidor Delgado.

cursos ocupacio 2

Als cursos, que s’hi convida i s’informa a la gent en atur, també s’hi pot sumar tothom qui ho desitgi. Per fer-ho, es pot contactar amb el Servei d’ocupació Local (SOC) de Tordera o a la web de l’Ajuntament (www.tordera.cat).

ÚLTIMES NOTÍCIES