IniciApp“Engalana els balcons”, una de les primeres propostes de Festa Major

“Engalana els balcons”, una de les primeres propostes de Festa Major

L’Ajuntament de Tordera emprèn diferents iniciatives populars per animar l’esperit de celebració de festa major, malgrat les mesures de seguretat que cal seguir per evitar la propagació de la COVID-19. Algunes de les activitats que proposa passen per la celebració individual i de visibilitat de la festa. Una de les propostes és “Engalana el balcó”, una iniciativa que “vol mostrar que estem de festa” segons assegura el regidor Pau Megias. L’escoltem.

engalana el balcó 1

Les possibilitats passen des de penjar un cartell, fins a penjar una bandera amb l’escut de Tordera. La proposta, a més, no s’acaba aquí. Ho explica el regidor de festes, Pau Megias.

engalana el balcó 2

L’activitat s’allargarà des d’aquest dijous 20 d’agost i fins el dia 26. A més, també s’han estrenat ja les etiquetes per les xarxes socials de la celebració d’enguany: #femtordera20 i #fempoble.

La situació sanitària marcarà la Festa Major d’enguany, però la intenció des de l’Ajuntament de Tordera és poder realitzar algunes activitats, tot i que siguin simbòliques, perquè els ciutadans puguin recordar que estan de festa.

ÚLTIMES NOTÍCIES