IniciAppEl club TKD+ Tordera anuncia la celebració de la segona edició de...

El club TKD+ Tordera anuncia la celebració de la segona edició de l’exhibició de taekwondo

L’associació esportiva TKD+ Taekwondo Tordera, en col·laboració amb l’ajuntament del municipi torderenc, va fer oficial per mitjà d’un comunicat que va penjar a les xarxes socials, la celebració de la segona edició de l’exhibició de Taekwondo.

Segons ha informat l’entitat, l’acte tindrà lloc el proper 19 d’agost, és a dir el dimecres vinent, a la plaça de l’ajuntament de Tordera a partir de les 18:00.

Tanmateix, el club ha fet enfàsis en què se seguiran de forma rigurosa els protocols de seguretat per tal d’evitar que l’esdeveniment suposi una font de transmissió. Per tant, s’evitaran aglomeracions, hi haurà un control higiènic i evidentment, la mascareta serà obligatòria.

Óscar Pavón, president de l’entitat, ens explica com es presenta la exhibició.

oscar pavon 1

Pavon, en declaracions a Ràdio Tordera, ens detalla els motius que els han incitat a confirmar la realització de la segona edició de l’esdeveniment esportiu.

oscar pavon 2

Pavon, ens avança quin peu calcen els exercicis que composaran el repertori que oferirà el club a l’exhibició.

oscar pavon 3

Tot i això, l’entitat va citar textualment que resten a disposició de les autoritats sanitàries, per tant si és el més convenient, suspendran l’acte.

Des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera, ens mantindrem informats per tal de poder-vos fer saber una hipotètica cancel·lació en cas que l’esdeveniment esportiu de la Festa Major, no es tiri endavant.

ÚLTIMES NOTÍCIES