La Festa Major de Tordera es converteix en un festival cultural


L’Ajuntament de Tordera ha publicat aquest dilluns la programació d’actes de la Festa Major de Tordera 2020. De fet, la celebració no serà una edició més. Enguany, el consistori ha decidit convertir-la en un festival on la cultura i els espectacles són  els protagonistes acompanyats, això sí, d’estrictes mesures de seguretat.

Els canvis més destacats passen per la localització: en què la gran majoria d’actes es duran a terme al parc Prudenci Bertrana, amb control de seguretat. Els actes comencen el dijous 20 i s’allargarà fins dimecres 26 d’agost. Hi haurà actes infantils, monòlegs amb les intervencions d’en Peyu, Fel Faixedas o Charlie Pee. També actuacions musicals, la majoria a la nit, amb la Suu, Diego Cortés o Marion Harper. També es proposen concerts a càrrec de la Rosaleda i la Montgrins, a més d’audicions de sardanes i havaneres amb Peix Fregit.

Quant a les entitats, hi tindran lloc actuacions teatrals, concerts i un espectacle de foc.

Tot plegat, doncs, amb l’objectiu d’oferir activitats on es respecti obligatòriament les mesures de seguretat, l’ús de la mascareta i l’aforament. Moltes dels actes seran retransmesos per Ràdio Tordera.

La programació quedarà suspesa si la situació sanitària ho requereix.