Entren en funcionament noves càmeres de seguretat contra l’incivisme


L’Ajuntament de Tordera ja té preparades les càmeres de seguretat que s’han d’instal·lar a les illes de contenidors.  La prioritat d’aquesta acció esdevé sota l’objectiu de controlar i denunciar als infractors que abandonen il·legalment deixalles a les illes.

És una mesura que s’impulsa des de la regidoria de sostenibilitat per a fer front als atacs d’incivisme que Tordera ha viscut recentment. La regidora Nàdia Cantero explica on s’instal·len les noves càmeres de seguretat.

cameres illes 1

La videovigilància servirà per identificar als individus i denunciar-los penalment davant aquesta infracció. Les dues noves càmeres s’afegeixen a la resta que ja hi ha instal·lades a illes de brossa del municipi. La regidora Cantero defensa que és una mesura que ha de servir per reduir les incidències.

càmeres illes 2

El procés, segons afirma la regidora de mediambient Nàdia Cantero, no s’acaba aquí:

càmeres illes 3

Les càmeres entren en funcionament avui mateix.