La Policia Local ha imposat 524 denúncies relacionades amb la COVID-19


La Policia Local de Tordera fa un balanç positiu del comportament dels torderencs i torderenques sobre l’incompliment de les mesures de seguretat decretades després de la finalització del decret d’estat d’alarma.

Amb l’increment de casos de COVID-19 arreu del territori català, tot i que lleu a Tordera, es va decidir sancionar a aquelles persones que no facin un ús correcte de la mascareta. La Policia Local de Tordera, durant aquest mes de juliol, no ha imposat cap multa. Segons afirma el cap de la Policia Local, Carlos Aleman, la prioritat ha estat conscienciar i informar a la ciutadania.

comportament ciutadania 1

Ara bé, des del principi de l’estat d’alarma sí que hi ha hagut comportaments que han sobrepassat els límits legals, respecte les mesures del coronavirus. En total a Tordera s’han imposat, des de llavors, 524 denúncies. Aleman en fa una valoració al programa “Tordera en Directe”.

comportament ciutadania 2

L’ús de la mascareta és obligatori per evitar el contagi entre la població.