Dilluns s’estrena “Distància de seguretat” a Ràdio Tordera


Dilluns vinent s’estrena a Ràdio Todera el magazín de tardes “Distància de seguretat”, un nou programa dirigit per en Joel Lozano.

Aquest serà un espai que aprofunditzarà en tots els àmbits de les conseqüències de la COVID-19 a Tordera. Els protagonistes seran els efectats, en tots els sentits, de la pandèmia. Entrevistes multidisciplinars que ajudaran a entendre en quin moment es troba el municipi i la seva gent. Joel Lozano conduirà “Distancia de seguretat”.

distància de seguretat

A més, “Distància de seguretat” comptarà amb espais musicals i d’actualitat. Cada dimarts, tertúlia esportiva per interrelacionar l’actualitat general amb el coronavirus. Així mateix, el programa anirà més enllà dels límits de Tordera. Cada setmana s’entrevistarà a torderencs de naixement que viuen a l’estranger per conèixer les seves vivències més espectaculars. Tot plegat, cada tarda de 15:00h a 17:00h i dilluns a divendres, a la 107.1FM.