Detingut un veí de Tordera per robar 12 aparells d’aire condicionat


Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Tordera per un presumpte robatori d’aparells d’aire condicionat. L’home, de 48 anys, hauria sostret prop d’una dotzena d’aquests aparells d’un camió que estava estacionat a l’àrea de descans de l’AP-7 a Garrigàs (Alt Empordà).

Segons fonts policials, els fets van passar el 26 de juliol a la tarda quan una patrulla de mossos va haver de fer una maniobra per evitar xocar amb un turisme que s’havia saltat un senyal d’Stop a la carretera N-II, a l’alçada del quilòmetre 742. Al moment d’aturar el vehicle, tres dels ocupants van donar-se a la fuga, excepte el conductor.

Al moment, la patrulla va poder veure com un home sortia d’un camió aparcat fugint en la mateixa direcció que la resta. Un testimoni va corroborar el robatori d’aparells d’aire condicionat. Els agents van detenir el conductor del turisme per la seva relació amb els fets.

El detingut, que té diversos antecedents per fets similars, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres al dia següent el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. A la resta d’infractors encara no se’ls ha pogut detenir.