Comencen les obres de l’arxiu municipal


Aquesta setmana comencen les obres de la instal·lació del nou arxiu municipal de Tordera. Aquest ha de ser un espai cultural on es pugui exposar i mantenir material històric i d’interès general pel poble. La instal·lació es fa sobre la Biblioteca de Tordera.

El regidor de cultura, Josep Llorens, defensa que és necessària la realització d’aquest projecte històric pel municipi per acollir obres “valuosíssimes”.

arxiu construcció 1

L’obra té una durada aproximada, segons l’empresa constructora, d’entre 9 i 12 mesos. Durant tot aquest temps, hi haurà afectacions a la Biblioteca i a l’Institut Lluís Companys causades per les obres. És per això que, tal com assegura el regidor Llorens, s’ha creat un grup de seguiment a quatre bandes entre els agents implicats.

arxiu construcció 2

El cost de l’arxiu està subvencionat per la Diputació de la Barcelona i la Generalitat de Catalunya.