IniciNoticiesSocietatELS MOSSOS D'ESQUADRA INVESTIGUEN UN TIROTEIG DAVANT EL PROSTIBUL CLUB DIANA DE...

ELS MOSSOS D’ESQUADRA INVESTIGUEN UN TIROTEIG DAVANT EL PROSTIBUL CLUB DIANA DE TORDERA.

Els Mossos d’Esquadra estan investigant un tiroteig que es va produir durant la tarda de dissabte a la Nacional II entre Tordera i Palafolls, concretament davant el prostíbul Club Diana. Els Mossos d’Esquadra van trobar al lloc dels fets bales i taques de sang, però no van confirmar que hi hagués hagut víctimes mortals. Tot i això, diversos testimonis presencials van assegurar haver vist diversos cadàvers.
Els fets van passar cap a les dues de la tarda de dissabte, quan els Mossos van rebre l’avís d’uns veïns que els alertaven que havien vist un grup de vehicles que paraven a l’indret i iniciaven una discussió que va acabar en un tiroteig. Quan la policia va arribar al lloc dels fets, el vehicles ja no hi eren, però van comprovar que a terra hi havia diverses taques de sang i bales.
Amb tot, els Mossos d’Esquadra van confirmar ahir que es van produir impactes de bala i que es tractava de quatre vehicles amb matrícula estrangera. Davant d’això, els agents van obrir una investigació per aclarir els fets i el dissabte mateix ja van dirigir-se als centres mèdics de la zona, per tal de comprovar si havien rebut la visita d’algun ferit per tret de bala o que pogués tenir alguna relació amb la baralla. La recerca, però, no va donar fruits, i la policia continua investigant els incidents.

ÚLTIMES NOTÍCIES