IniciAppDavallada dels usuaris a la piscina degut a la COVID-19

Davallada dels usuaris a la piscina degut a la COVID-19

La piscina municipal de Tordera rep un descens de les visites durant la primera part d’estiu degut a l’afectació de la COVID-19.

Les xifres d’usuaris s’han reduït des de l’inici de la nova temporada d’estiu de l’equipament municipal tot haver establert un protocol de seguretat especial per a la situació sociosanitària del moment. De fet, s’ha implementat mesures com l’ús d la mascareta en l’entrada i sortida del recinte i en espais públics com el bar o els serveis. A més, hi ha una desinfecció de mans alhora de comprar l’entrada a més de prendre la temperatura a tots els usuaris.

En Josep Hernández, coordinador de l’empresa que gestiona la piscina, OkTitans, assegura que hi ha hagut una reducció dels usuaris “per por”.

piscina 1

És per això que s’incrementen les mesures de seguretat. De fet, cada dia de 14:00h a 15:00h del migdia es tanca la piscina per desinfectar l’espai. L’aforament, de fet, també s’ha reduït aquest any per evitar aglomeracions. Ho detalla Josep Hernández al programa Tordera en Directe.

piscina 2

Aquest any, a més, els casals d’estiu no fan ús de la piscina municipal degut a les restriccions imposades per la pandèmia.  Els preus segueixen essent els de cada estiu: Per a menors el preu és de 2,40€ i 3€ per a majors d’edat. Amb la mateixa entrada poden entrar i sortir durant tot el dia.

ÚLTIMES NOTÍCIES