IniciAppAfectacions a la R1 des d’aquest cap de setmana

Afectacions a la R1 des d’aquest cap de setmana

A partir d’aquest cap de setmana els horaris de la línia R1 de Rodalies, al seu pas pel Maresme, queden alterats degut a les afectacions de les obres de la futura estació intermodal de la Sagrera. Els treballs provocaran un tall total de l’R1 els dies 25 i 26 de juliol. Posteriorment, durant tres mesos i mig, hi haurà circulació per una sola via en un tram aproximat 2 quilòmetres.

La previsió d’ADIF és que, aquest mateix dia, comenci el trasllat físic de les vies de la línia Barcelona-Mataró cap a l’interior de l’estructura de la futura l’estació de la Sagrera. Per tant, l’oferta de la línia entre Malgrat de Mar i l’Hospitalet de Llobregat es redueix a 6 trens per hora i sentit en hora punta i 4 serveis la resta de la jornada. D’altra banda, de Blanes a Malgrat el servei es s’efectua encara per carretera fins a la finalització de les obres del Pont d’en Pixota, caigut per una torderada durant el temporal Glòria.

Els treballs a la Sagrera tenen un termini de 18 mesos i també provocaran afectacions a altres línies de circulació. La nova estació de la sagrera tindrà un vestíbul de 12.000 m² i donarà accés a les línies de rodalies, d’alta velocitat i al metro, a més d’incorporar un aparcament amb més de 1000 places.

Cal consultar prèviament els horaris de servei a l’aplicació o la web de Renfe-Rodalies.

ÚLTIMES NOTÍCIES