IniciAppLa COVID-19 suspèn la Festa Major de Sant Jaume

La COVID-19 suspèn la Festa Major de Sant Jaume

Cancel·lada una altra festa major dels veïnats torderencs. En aquest cas, aquest cap de setmana és tradicional celebrar Sant Jaume, una trobada que finalment no es podrà dur a terme. La COVID-19 ha suspès una festa en què es concentrava la gent del veïnat de Sant Jaume a la capella que li dona nom.

De fet, l’existència d’aquest espai s’estén des del segle XVI-XVII en un edifici situat davant la masia homònima. La celebració de l’aplec s’ha celebrat de forma interrompuda durant molts anys, sobretot, quan la guerra afectava a la convivència del poble. Després de tant de temps de celebració, finalment l’ha aturat la pandèmia mundial del coronavirus. Ho afirmava una de les encarregades de la celebració, Lolita Mas.

aplec sant jaume 1

Tot i així, Lolita Mas confirma que sí que se celebrarà una missa a l’església parroquial. N’explica els detalls l’encarregada de la celebració.

aplec sant jaume 2

Durant molts anys s’ha celebrat l’aplec amb una missa en honor a Sant Jaume i un sopar popular. Aquest any, el veïnat se suma a la resta de barris de Tordera que s’han vist obligats a suspendre les seves activitats de celebració.

ÚLTIMES NOTÍCIES