IniciAppLa Penya del Bistec ha comunicat que suspèn el torneig tradicional "Bitlles...

La Penya del Bistec ha comunicat que suspèn el torneig tradicional “Bitlles a la fresca”

La penya del bistec va emetre el passat 21 de juliol un comunicat que anunciava la cancel·lació del torneig de bitlles que acull, el parc de la sardana, un seguit de tirades que es prolonguen durant una setmana.

Malgrat que la “nova normalitat” penja d’un fil, a priori, la Penya del Bistec tenia intencions de portar a terme l’esdeveniment. És evident que aquest mateix, s’ha vist frustrat per l’imminent però també assentat sorgiment de rebrots.

Quim Caballé, president de l’entitat i integrant de l’equip d’organitzadors de la competició de bitlles amistosa, ens explica quins van ser els motius que van decantar la balança a anular el torneig.

Cavallé 1

Al llarg del comunicat, la penya del bistec manifesta la seva voluntat de dur a terme la competició, tot i això, també expressa que en aquests moments, consideren més pertinent, el fet de passar per alt tot el que ens proporciona les bitlles a la fresca per

Per altra banda, Caballé descarta que aquest estiu es pugui realitzar l’edició d’enguany de les bitlles a la fresca.

Cavallé 2

Des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera, ens mantindrem informats de qualsevol actualització que pugui sorgir al respecte.

ÚLTIMES NOTÍCIES