IniciAppL’Ajuntament instal·larà més càmeres de vigilància a les illes de contenidors

L’Ajuntament instal·larà més càmeres de vigilància a les illes de contenidors

L’incivisme al municipi ha ressorgit després del desconfinament. Darrerament s’ha denunciat, per part de diferents ciutadans i partits polítics, de comportaments il·legals i incívics a Tordera en relació a l’abandonament incorrecte de deixalla a les illes de contenidors.

El govern de l’Ajuntament de Tordera ha refermat l’aposta en imposar sancions a les persones que fan un mal ús dels contenidors del municipi.  És per això que, durant l’entrevista als polítics, el regidor Josep Llorens va anunciar que la setmana vinent s’instal·larà noves càmeres de vigilància a les illes de contenidors més problemàtiques del municipi. L’escoltem.

llorens cameres contenidors 1

L’acord s’ha arribat entre l’Ajuntament i l’empresa concessionària dels contenidors. Aquesta és una iniciativa que s’activa alhora que es va anunciar la renovació de l’ordenança de civisme. Josep Llorens defensa aquestes accions de govern.

llorens cameres contenidors 2

La previsió de l’Ajuntament de Todera és que la instal·lació de noves càmeres sigui en les illes de contenidors més problemàtiques del municipi i comenci la setmana entrant.

ÚLTIMES NOTÍCIES