IniciAppEl CFA ofereix classes de dansa obertes al Teatre Clavé

El CFA ofereix classes de dansa obertes al Teatre Clavé

L’Escola de Dansa del Centre de Formació Artística (CFA) ofereix classes obertes a tothom en què els alumnes participants, podran veure i viure de primera mà el desenvolupament d’una classe de l’Escola de Dansa.

Aquest servei de nivell elemental té entre els seus objectius la sensibilització i l’aproximació dels alumnes cap a aquesta matèria, al mateix temps que promou el coneixement i el control corporal. Amb tot plegat, s’incrementen les possibilitats expressives i creatives, ja que la dansa s’entén, segons asseguren des de l’equipament municipal, de manera global com quelcom que necessita de la construcció d’un llenguatge.

Les classes obertes es duran a terme els dies 22 i 23 de juliol a la tarda i tindran una durada aproximada d’una hora. Les sessions s’organitzaran per grups d’edat. L’encarregada de l’Escola de Dansa del CFA, Anna Rodríguez, explica quins continguts s’oferiran en aquestes classes.

classes dansa 1

Els grups s’estructuren de la següent manera: nens i nenes de 6 i 7 anys, a partir de 8 anys i per  ajoves i adults.

Anna rodríguez recorda tot el què cal portar en les classes.

classes dansa 2

Les classes obertes tindran una durada aproximada d’una hora. Amb tot, per tal de tenir temps d’escalfar i acabar de preparar la classe, cal que els alumnes estiguin al Teatre Clavé 5 minuts abans de l’inici de les sessions.

Es poden consultar els horaris específics de les classes i el formulari al web www.teatreclave.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES