IniciAppEl CEEB Tordera cancela la sisena edició del torneig 3x3

El CEEB Tordera cancela la sisena edició del torneig 3×3

Malgrat que l’entitat torderenca va fer oficial el passat divendres 10 de juliol, per mitjà d’un comunicat, la celebració del torneig estiuenc 3X3, aquest mateix, s’ha vist afectat per les circumstàncies en les que estem involucrats i per tant, momentàniament s’ha proclamat la seva cancel·lació.

El CEEB Tordera, tot just ahir, va informar de la situació amb un gmail que van rebre els hipotètics participants del 3X3, és a dir, els jugadors, que a hores d’ara, ja havien realitzat la inscripció. Més tard, el club va informar a través de les xarxes socials d’aquesta  notícia

El comunicat deia el següent: 

“Lamentablement no podrem portar a terme el 3X3 de la festa major de Tordera. Les circumstàncies i tal i com es va desenvolupant tot ens ha fet prendre aquesta decisió. A la que puguem realitzar un torneig us ho farem saber. Tots aquells que heu fet el pagament poseu-vos en contacte amb la Susanna (696720440).”

L’equip d’esports de l’emissora, és a dir la banqueta d’estiu, us mantindrà informats de qualsevol novetat que pugui anunciar el CEEB Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES