IniciAppTordera cancel·la la Fira de Sant Jordi pel risc de contagis

Tordera cancel·la la Fira de Sant Jordi pel risc de contagis

Tordera finalment no celebrarà la Fira de Sant Jordi 2020. L’acte, que inicialment s’havia de dur a terme durant el mes d’abril, va quedar posposada pel moment de confinament que es vivia al territori.

De fet, va ser una decisió que es va prendre conjuntament des de la Cambra del Llibre de Catalunya amb el Gremi de Floristes amb l’objectiu de tornar a datar aquesta celebració per aquest proper 23 de juliol.

A Tordera, la diada de Sant Jordi es divideix en dos grans focus. Per una banda, la Fira de Sant Jordi organitzada per La Peixera i, per altra banda, els premis literaris gestionats per l’Ajuntament de Tordera. Aquest 2020, doncs, degut als rebrots anunciats els darrers dies i el solapament d’activitats, finalment no se celebrarà la fira a Tordera. Des de l’Ajuntament de Tordera, però, sí que es manté l’entrega de premis literaris en unes dates canviants. Ho detalla el regidor de cultura de l’Ajuntament de Tordera, Josep Llorens.

llorens fira st jordi 1

Així doncs, s’inclourà aquesta iniciativa en terminis de Festa Major de Tordera per donar-li un toc cultural a la celebració. Escoltem el regidor de cultura, Josep Llorens.

llorens fira st jordi 2

A la majoria de municipis de Catalunya ja hi ha hagut un degoteig de cancel·lacions de les fires de Sant Jordi per culpa dels rebrots de contagis de la COVID-19.

ÚLTIMES NOTÍCIES