IniciAppServei presencial i més lliure a la biblioteca de Tordera

Servei presencial i més lliure a la biblioteca de Tordera

La Biblioteca de Tordera obre avui amb un nou sistema d’atenció que permet més llibertat als usuaris, alhora que busca respectar les mesures sanitàries.

Des de la reobertura del servei municipal després del confinament es va decidir evitar el contacte social dins la biblioteca i, per això, es va proposar el servei a comanda.

A partir d’avui, però, s’estableix un nou servei presencial i amb més llibertats. Ho explica la directora de la Biblioteca de Tordera, Sílvia Anfronts.

funcionament biblioteca 1

Els serveis disponibles amb aforament limitat que podran fer-se sense cita prèvia són la devolució i préstec de documents, les sol·licituds de préstec interbibliotecari, l’accés a la col·lecció i la lectura i estudi a la sala (excepte de diaris i revistes). Per altra banda, però, caldrà demanar cita prèvia per l’ús d’ordinadors de la biblioteca.

La Biblioteca de Tordera, excepcionalment, tancarà per vacances d’estiu durant tot el mes d’agost, coincidint també amb les obres del nou arxiu municipal. Ho detalla la directora Anfronts.

funcionament biblioteca 2

El servei municipal bibliotecari estarà obert durant tot aquest mes de juliol dimarts i dijous de 10h a 13h del matí i dilluns, dimecres i divendres de 16h a 20h de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES